Sabadell - Terrassa

Supercopa d’Espanya: el CN Sabadell, fora de la final

A les semifinals el CN ​​Sabadell no va poder superar el rival comarcal el CN ​​Terrassa que va acabar imposant-se per 8-6, després d’un primer i segon quarts molt igualats. Però, després del descans els egarencs es van escapar cap amunt fet que ha complicat la reacció dels homes de Salvador Gómez, que ho van intentar en l’últim quart però la seva victòria parcial no va ser suficient per capgirar el resultat global.

L’equip, tot i els canvis efectuats, encara no porta el rodatge necessari, i ha perdut l’oportunitat de poder jugar una final de força davant el sempitern Atlètic Barceloneta, equip que s’enfrontarà a la final el CN ​​Terrassa després de guanyar el CN ​​Barcelona per 11-5.

El preocupant, més que el Terrassa vetés l’accés a la gran final del Club Natació Sabadell, és que la setmana que tots dos equips es tornaran a veure les cares, aquest cop en competició europea, on el Club, amfitrió de la fase, hauria d’accedir a la següent ronda.

En el partit que ha enfrontat Sabadell i Terrassa, jugat a la piscina Pere Serrat de Sant Andreu, els parcials van ser 2-2, 2-2 3-0 i 1-2.

Foto portada: un moment del partit. Autor: RFEN.