Sabadell - Postdam

Victòria còmoda del CN Sabadell (18-8)

L’Astralpool CN Sabadell ha vençut en el segon partit de l’eliminatòria de Champions contra el Potsdam alemany per 18-8, i aspira a resoldre el pas a la següent ronda en el partit que demà diumenge l’enfrontarà al Club Natació Terrassa.

Equilibrat primer quart amb gols de López Escribano, Matoso, Carrillo i Fenoy, que van ser igualats en l’electrònic per Hueppe, Schulz, Ostman i Duffour, que donaven a la competició un clima de estira i arronsa, però abans de concloure el període dos gols de Fenoy van permetre retirar-se al quadre sabadellenc amb cert avantatge. En el segon quart Carrillo, Cabanas i Bustos han permès acumular un bon avantatge, neutralitzada en part per Seifert i Dufour, amb aquest 3-3 parcial, 9-7 al general de l’elèctronic s’ha arribat al descans.

A partir d’aquí s’ha vist a un altre Astralpool Sabadell anotant un parcial de 5-0 que ha estat determinant per desarborar les aspiracions germàniques. En l’últim quart del partit, passeig triomfal local, els homes de Chava Gómez han sumat un 4-1. Ara queda centrar-ho tot en la matinal de diumenge davant un Terrassa al qual coneixen bé i el resultat sempre és una incògnita.

Foto portada: un moment del partit. Foto: @cn_sabadell via Twitter.