Festa Tardor

Gran èxit de públic a la primera edició de la ‘Festa de la Tardor’

L’Espai Natura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 i el BBVA han recuperat l’antiga festa de la carbassa que es realitzava fa uns any per aquestes mateixes dates.

En aquesta edició han recuperat l’essència de la festa obrint-la a tots els tipus de productes que es poden trobar en aquesta estació de l’any. Per tant la nova Festa de la Tardor, pretén consolidar-se dins del calendari igual que ja ho està la coneguda Festa de la Primavera, que es realitza cada any en aquest mateix espai de Can Deu, l’Espai Natura.

Centenars de famílies han assistit una vegada més a la masia i al bosc de Can Deu per participar en les diferents activitats proposades, en aquesta ocasió han estat centrades en els productes de tardor, amb un tast de restauradors locals i amb una fira de productes agrícoles i forestals de tardor de quilòmetre zero.

Festa Tardor
Horts de l’Espai Natura, aquest diumenge. Autor: J.L. Lai.

Les famílies han pogut participar de tallers de titelles i tallers de natura, al igual que han pogut visitar el Museu de la vida al camp, els animals de la granja i han pogut veure una demostració de com es fan les escultures amb moto-serra o participar d’un concurs de fotografia de la festa.

Foto portada: families visitant la granja de l’Espai Natura. Autor: J.L. Lai.