Els regidors de la Crida Serracant, Ferràndiz, Rubio i Boada, a Berga. Autor: @cridaSabadell via Twitter.

La Crida promet treball colze a colze i consens a la resta de socis de govern

La Crida per Sabadell entoma amb “il·lusió i valentia el repte” de l’alcaldia de Sabadell. Els anticapitalistes han agraït la “generositat i confiança” dels socis de govern i es mostren disposats a treballar “colze a colze i de forma coral i consensuada” amb la resta de regidors de l’equip de govern durant el que queda de mandat.

Davant el fet que Maties Serracant sigui el proper alcalde de Sabadell, els anticapitalistes reafirmen la seva “ferma” voluntat de seguir treballant conjuntament amb totes les forces de govern per desenvolupar el programa de govern. Es mostren agraïts amb la resta de socis, esmentant en concret a l’alcalde Juli Fernàndez i l’assemblea d’Unitat pel Canvi i valoren en positiu la tasca duta a terme fins ara pel govern quatripartit en la primera part del mandat.

Creiem que aquests dos primers anys han significat un trencament amb el passat i un canvi en les formes i objectius de les polítiques del govern amb la clara voluntat de transformar la ciutat i millorar la vida dels seus veïns i veïnes”, asseguren en un comunicat.

Pel que queda de mandat, la Crida ofereix treball coral i “valentia”.

Foto portada: els quatre regidors de la Crida, fa alguns mesos. Autor: Crida / cedida.