ANC

L’ANC recollirà signatures per la Independència

  • L’Assemblea Nacional Catalana recollirà signatures els propers 11 i 12 de gener.

  • L’ANC habilitarà 14 taules a Sabadell per a la recollida de signatures per a la independència.

La campanya Signa un vot per la independència que va iniciar fa uns mesos l’Assemblea Nacional Catalana, realitzarà una recollida massiva de signatures a Sabadell i arreu de Catalunya.

L’Assemblea Nacional Catalana recollirà signatures per la independència el proper cap de setmana a diferents punts de la ciutat de Sabadell. L’organització té la intenció que “si no es pogués celebrar la consulta, perquè l’Estat espanyol no ho permeti, impedeixi, o dilati la celebració de la consulta democràtica o unes eleccions plebiscitàries, o no en reconegui els resultats, les signatures recollides servirien com a un vot”. Amb aquests vots que es recolliran a tot Catalunya, pretenen que els representants electes del poble de Catalunya declarin la Independència de Catalunya.

ANC
Entrada de la senyera en un acte del passat mes de desembre. Autor: David B.

Per exercir el vot cal haver complert 16 anys, anar de forma presencial a les taules, i portar l’original del DNI. La recollida de signatures es durà a terme els propers 11 i 12 de gener des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre a les taules situades al Mercat Central davant de l’Escola Industrial, a la plaça del Doctor Robert, a la plaça Marcet, a la Rambla davant de l’Imperial, a l’avinguda de la Concòrdia,  a la plaça de la Creu Alta, al Corte Inglés cantonada amb el carrer Pi i Maragall, a la plaça del Treball (Gràcia), a la plaça de Cambó (Can Feu), plaça del Pi (Ca n’Oriac), al carrer de Sant Isidor (Can Rull), a la plaça del Mestre Planas (Eixample), a la plaça de la Creu de Barberà i al local de l’ANC al carrer Illa número 1-3.

Foto portada: Una taula de recollida de signatures el passat mes de desembre a la plaça de l’Àngel. Autor: David B.