Destapat

Més de 40 restaurants s’apunten a la quarta edició de la Destapa’t

La ruta Destapa’t Sabadell ha tornat aquest dimarts a la ciutat, amb la participació d’una quarantena d’establiments de tota la ciutat. Pel preu de 2,5 euros els participants podran degustar una tapa de creació més una cervesa. La Destapa’t va començar el 9 de juny i s’allargarà fins el dia 21 d’aquest mes.

Algunes de les elaboracions són el caneló farcit de manetes de porc, ceba, porro i pastanaga amb beixamel de cep, del restaurant 9 Kim, el pa de coca amb botifarra negra, ceba caramel·litzada i mel del Bar El suau, el cruixent de pa de coca amb carn de perol, ceba caramel·litzada i un toc de formatge gratinat del Toc al 2 o el caneló de ceps, parmesà, tòfona i herbes fresques del restaurant Can Feu. També hi ha propostes amb peix, com el trifàsic de salmorejo amb bacallà i anxova, del Naise, o unes roques de bacallà sobre migues d’enciam de mar amb allioli suau de julivert i cruixent de fideus d’arròs de Loremar.

La proposta està organitzada pel Gremi d’Hostaleria i Restauració i l’objectiu és arribar a servir unes 30.000 tapes. És la quarta edició de la Destapa’t.

Promoció

Els participants a la ruta poden votar per la tapa que més els ha agradat i participar en un sorteig de sopars per a dues persones en algun dels establiments de la ruta. En sortegen un total de sis àpats per a dues persones. En les tres edicions anteriors ha guanyat dues vegades la sandvitxeria Gris, al Centre, i el restaurant Renaissance, a la Via Massagué.

Foto portada: alguns dels plats de la Destapa’t. Autor: Gastronosfera.

Comments are closed.