Foto portada: Toni Font, Carles Rossinyol i Josep Beltran. Autor: David B.

Rossinyol (CiU): “1.000 dies esperant un govern que governi”

Després de 1.000 dies de mandat municipal, el grup municipal de CiU considera que Sabadell segueix en certa manera sense govern efectiu, ja no s’ha resolt cap dels temes pendents a la ciutat i s’han creat nous problemes. “Portem 1.000 dies esperant un govern que governi”, assegura el portaveu municipal, Carles Rossinyol.

“A les ciutats sempre hi ha problemes a resoldre però estem encallats en els de sempre de forma cansina”, manté Rossinyol qui recorda com “els grups que ara governen els van denunciar des de l’oposició però són incapaços de resoldre’ls”. 1.000 dies per acabar el “nyap” del Passeig, “malasfaltat i sense fer res de nou”. Els mateixos dies sense “una ciutat neta i mínimament ben conservada, mantinguda i il·luminada”, o sense projectes consensuats i definits pel castell de Can Feu, l’edifici de Correus, el patrimoni industrial del riu Ripoll, la caserna de la Guàrdia Civil, el vapor Pissit o el Vapor Turull. “D’acord que no es podia fer de tot, però el problema és que no han fet res”, ressumeix. Tampoc veuen cap mesura efectiva per millorar els índexs de contaminació.




En canvi, s’han generat nous problemes. “Una de les aportacions del govern és aconseguir cues notables a l’entrada de la ciutat cada dia”. Al parer de CiU s’han generat conflictes “innecessaris” amb les concessionàries sense municipalitzar cap servei important. “No cal muntar una batalla campal amb les concessionàries perquè ha acabat perjudicant el servei”, diu, acusant el govern d’estar format per “regnes de tàifes sense cap projecte comú”.

“Urgent” un canvi de govern

Per tot plegat, els postconvergents, ara al PDeCAT, creuen que és urgent un canvi de govern perquè la paràlisi té conseqüències. “Les entitats de la ciutat ja mostren com les xifres avalen que Sabadell perd pistonada”. Rossinyol es refereix a les dades de l’Informe de Conjuntura que avalen diverses entitats econòmiques de la ciutat al voltant del Consell Intersectorial d’Empresaris de Sabadell i Comarca (CIESC) (més info: ‘Sabadell perd pistonada‘).

“Aquesta serà la seva herència”

Rossinyol ja no té cap “esperança” en l’actual quatripartit. “Si en 1.000 dies, en tres anys, no han fet res, ja difícilment canviaran gaire: aquesta serà la seva herència”, finalitza.

Foto portada: Toni Font, Carles Rossinyol i Josep Beltran. Autor: David B.

Comments are closed.