Coordinadora Proconsulta 6-O. Autor: David B.

Actualització dels punts de votació del 6-O

La consulta popular sobre Monarquia o República prevista per aquest matí, dia 6 d’octubre, disminueix els seus punts de votació a la ciutat. Ara, només n’hi haurà 25. Segons el director de Sabadell per la República, Joan Balart, tot ve de la confusió causada per les informacions que s’han difós arrel del dictamen de la Junta Electoral en relació al paper del govern a la consulta. 

Dels 35 punts que, fins la nit del dia 5 d’octubre, estaven previstos de distribuir a Sabadell, només n’hi haurà 25. Segons el president de Sabadell per la República, Joan Balart, la consulta s’ha vist afectada “per les informacions sobre la falsa prohibició que s’han difós als mitjans”. Balart parla dels rumors que s’han escampat arrel del dictamen de la Junta Electoral. Si bé l’Ajuntament no podia donar suport logístic a l’acte, la consulta tenia llum verda per tirar endavant. Amb tot, segons el president de Sabadell per la República, finalment la consulta es durà a terme amb unes petites modificacions.

“Hem hagut de resituar el voluntariat i prioritzar alguns punts de votació en detriment d’altres”, assegura Balart.

 

Balart manté que, malgrat la reducció, tenen presència “a gairebé tots els barris”. A continuació podeu consultar l’actualització dels punts previstos per la votació d’avui:

Actualització punts de votació 6-O. Autor: coordinadora pro Consulta 6-O.
Actualització punts de votació 6-O. Autor: coordinadora pro Consulta 6-O.

Recordem que la votació es durà a terme entre les 10 i les 14 hores d’avui, i que per participar-hi cal tenir més de 16 anys i estar empadronat a Sabadell.

Foto portada: Coordinadora Proconsulta 6-O. Autor: David B.