Albert Boada

Albert Boada (Crida) renuncia a l’acta de regidor

Albert Boada, regidor de Nova Economia i Serveis Centrals, per la Crida per Sabadell presentarà la seva renúncia al càrrec en el proper ple ordinari del 27 de juliol. Tot apunta a que serà substituït per Lluís Perarnau, actual portaveu de la formació.

Les causes de la seva dimissió són per motius laborals. En aquests dos anys de mandat Boada ha estat el responsable de les finances i els pressupostos municipals. També ha encapçalat els projectes de municipalitzacions de serveis municipals que, de moment, només han afectat a la zona blava i la grua. Així mateix ha protagonitzat una sèrie d’enfrontaments amb el comitè d’empresa de l’Ajuntament arran de la negociació del conveni col·lectiu.

Boada ha estat militant de l’Entesa per Sabadell, la CUP i del sindicat vinculat a l’esquerra independentista COS del que ha estat delegat sindical al departament d’Interior. Així mateix ha estat fundador de l’Ateneu Popular Insurrecte, l’Assemblea de Joves de Sabadell, el casal Can Capablanca i la revista Ordint la Trama.

Segons diverses fonts consultades, tot apunta a que Lluís Perarnau el substituirà en el càrrec. Perarnau figurava en el número 11 de la candidatura de la Crida per Sabadell a les passades municipals. Perarnau és membre de la corrent marxista El Militante, havia estat coordinador d’Entesa per Sabadell i actualment  és el portaveu de la Crida.

Foto portada: El regidor de la CUP, Albert Boada, en un ple recent. Autor: David B.