Foto portada: Arrimadas, amb el diputat Joan Garcia a l'esquerra i un representant de PIMEC a la dreta. Autor: J.d.A.

Arrimadas (C’s) sobre Junqueras: “cada dia diu una cosa diferent”

La presidenta del grup parlamentari de Ciutadans i líder de l’oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, assegura que el vicepresident de la Generalitat i responsable dels afers econòmics “diu cada dia una cosa diferent”.

Ha estat la seva resposta davant les paraules de Junqueras a Sabadell, en línia de rebaixar la pressió fiscal a les rendes més baixes mentre que no s’ha pronunciat sobre un increment a les rendes més altes, deixant en tot cas la decisió al Parlament.

Arrimadas ha furgat en el que considera divisió a Junts pel Sí (Convergència i Esquerra) mantenint que en tot cas és inadmissible un increment fiscal de l’IRPF per compensar una reducció a les persones amb menys ingressos. Demana una “reforma fiscal integral” i millorar la lluita contra el frau. I un tercer element: eliminar les duplicitats a les administracions plenes “d’endollats dels partits”. “No és normal”, ha dit en referència a les paraules de Junqueras en relació a que el Parlament decidirà si es pugen o baixes impostos sense portar una proposta de pressupostos concreta i definida per part del govern (més info: ‘El Parlament decidirà si es puja o baixa l’IRPF‘).

Lamenta la repetició d’eleccions generals

En clau estatal, Arrimadas ha lamentat la repetició de les eleccions i que no hi hagi president del govern. Ha recordat que el pacte signat entre PSOE i C’s comptava amb mesures de cara als autònoms i les pimes, com la supressió de la quota d’autònoms fixa implantant una en funció dels ingressos. La líder de Ciutadans, i els diputats Joan García i Laura Vílchez, s’han reunit amb una delegació de aa la seu sabadellenca de la patronal.

Foto portada: Arrimadas, amb el diputat Joan Garcia a l’esquerra i un representant de PIMEC a la dreta. Autor: J.d.A.