Plaça del Mil·l3nari. Autor: David B.

Ciutadans culpa el govern municipal del caos circulatori per les obres de FGC

El portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Sabadell, José Luis Fernández, ha criticat a l’equip de govern pels importants col·lapses circulatoris que s’estan produint a la ciutat a causa del tall al trànsit del passeig Can Feu des del passat dimarts.

Fernández ha assegurat que hi ha hagut “mala planificació, molt poca informació i una nul·la capacitat de reacció” i ha insistit que “la informació ha estat molt escassa, tant en cartells com en xarxes socials oficials o anuncis en premsa”.

“La notícia amb prou feines ha arribat als usuaris, la qual cosa ha enxampat a molts conductors per sorpresa. El govern ha deixat, una vegada més, als conductors a la seva sort”.

El portaveu de la formació taronja ha assegurat que “es sabia que la ronda Ponent seria una alternativa quan comencessin els treballs i absorbiria gran part de la circulació. No obstant això, el quatripartit va prioritzar la seva posició partidista i va anul·lar dos carrils com a pas segregat per a bicicletes que ara gairebé s’utilitzen creant un problema afegit a la caòtica situació actual”.

Foto portada: Plaça del Mil·lenari, aquest dijous al matí. Autor: David B.