El alcaldable de Cs, Adrián Hernández. Autor: David B.

Ciutadans demana que l’Ajuntament assessori els afectats pels viatges falsos

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Sabadell, Adrián Hernández, ha sol·licitat a l’equip de govern que el consistori “assessori en les seves reclamacions als afectats per les presumptes estafes de viatges falsos”.

La proposta del partit taronja és que “l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) expliqui els passos a seguir o faciliti que les persones enganyades, que pel que sembla són ja 200, puguin denunciar el seu cas”, ha explicat el regidor de Cs. Hernández ha recordat que “en aquest mandat l’Ajuntament va fer una cosa similar per a ajudar els afectats a Sabadell per una coneguda cadena de clíniques dentals al 2016”. Proposa que “el consistori creï les eines perquè els estafats puguin interposar denúncies col·lectives, que resultaran molt més econòmiques”.
La denúncia de 18 jubilats que es van quedar perduts a Itàlia en perdre un creuer a Grècia va posar al descobert que una família havia estafat, presumptament, des de diverses agències de viatges a la ciutat a un centenar de persones amb viatges falsos o enganyosos. Els presumptes responsables, en llibertat amb càrrecs, estan sent investigats.

Foto portada: Adrián Hernández, en un ple municipal. Autor: David B.