Foto portada: Adrián Hernández, José Luis Fernández i Ramón García, a la sala de grups municipals. Autor: J.d.A.

Ciutadans es proclama com “l’alternativa” a Sabadell

El portaveu municipal de Ciutadans, José Luis Fernández, sosté que els resultats del 21 de desembre a Sabadell palesen que el partit taronja és “l’alternativa al govern independentista de Sabadell per a les eleccions de 2019”. Ciutadans dona el tret de sortida així a la precampanya de les municipals.

Ciutadans ha guanyat en el global de la ciutat i a quatre districtes de la ciutat, i ha obtingut el 28 per cent de vots a les eleccions del 21-D (més info: ‘C’s guanya a Sabadell‘).

Som l’alternativa al govern independentista de Sabadell en les properes eleccions municipals de 2019″. Ara per ara, Ciutadans té tres regidors. La formació que més en va obtenir l’any 2015 va ser el PSC, amb cinc regidors, seguits d’UpC, ERC, CiU i la Crida, amb quatre edils cadascun.

Fernández es felicita per la victòria d’un partit constitucionalista a la ciutat. C’s ha tingut 35.502 vots, seguit d’ERC amb uns 10.000 vots menys. En tercera posició ha quedat Junts per Catalunya i en quart lloc el PSC. Fernández destaca que els “separatistes” han perdut “vots, escons i força”.

Foto portada: els regidors Adrián Hernández, José Luis Fernández i Ramón García, a la sala de grups municipals. Autor: J.d.A.