Foto portada: llambordes en una plaça de Campoamor. Autor: C's / cedida.

Ciutadans: primer mantenir els carrers i places, després fer més carrils bici

El grup municipal de Ciutadans critica que el consistori es gasti més de mig milió d’euros en un nou carril bici a l’avinguda de la Concòrdia “quan hi ha molts carrers i voreres a tota la ciutat en condicions deplorables”. El partit taronja demana al quatripartit que valori “les necessitats” dels ciutadans a l’hora d’invertir.

El portaveu de C’s a l’Ajuntament, José Luis Fernández, manté que el consistori “hauria de valorar les necessitats dels ciutadans” abans de gastar 550.000 euros en un carril bici a l’avinguda Concòrdia.

Hi ha molts carrers i voreres en tota la ciutat en unes condicions deplorables de manteniment que necessiten arranjaments urgents”, segueix Fernández. 1

L’edil de Ciutadans manté que fer nous carrils bicicleta és positiu però que caldria prioritzar les inversions d’una altra manera, ja que “les deficiències en molts barris són un problema quotidià” i fins i tot els problemes al ferm “posen en risc la seguretat dels vianants”. Per exemple, diversos ancians han relatat a aquest partit polític que han caigut a causa del mal estat d’alguns carrers de Campoamor. “Aquest exemple es podria aplicar a qualsevol barri”, finalitza Fernández.

Foto portada: llambordes en una plaça de Campoamor. Autor: C’s / cedida.