Foto portada: balcons protegits a l'avinguda de l'alcalde Moix. Ja han caigut diverses parts. Autor: J.d.A.

C’s demana solucions imaginatives pels pisos de Torreguitart

El grup municipal de Ciutadans reclama al quatripartit “solucions imaginatives” per acabar de reparar els blocs de VIMUSA del barri de Torreguitart.

D’entre la desena de blocs construïts als anys 80 del segle passat, s’han reparat set i queden pendents tres, un a l’avinguda de l’alcalde Moix i dos a la plaça d’Espanya. L’executiu municipal rebutja seguir el procediment emprat fins ara perquè les reparacions costen molt més del que les empreses constructores van aportar en el seu dia per complir les sentències judicials. El veïnat reclama solucions a l’executiu (més info: ‘Polèmica per les reparacions pendents al barri de Torreguitart‘).

Aquest dimarts s’ha afegit el grup municipal de Ciutadans, que demana buscar “alternatives imaginatives dins de la legalitat” per solucionar el problema a 224 famílies. “Els responsables municipals han de complir sempre amb la legalitat”, però sense que això signifiqui “abandonar a les comunitats de veïns i traslladar-los el problema”, demana el portaveu de C’s, José Luis Fernández.

Foto portada: balcons protegits a l’avinguda de l’alcalde Moix. Ja han caigut diverses parts. Autor: J.d.A.