100 dies empresonats. Autor: David B.

Demanen la llibertat per a Junqueras i Forn

Sota el lema Junqueras i Forn 100 dies de segrest. Llibertat!, unes 200 persones han demanat sota una intensa pluja i neu l’alliberament d’Oriol Junqueras i Joaquim Forn.

Després que aquest dissabte es complissin 100 dies de l’entrada dOriol Junqueras i Joaquim Forn a la presó d’Estremera, l’ANC, Òmnium Cultural, el CDR de Sabadell, Demòcrates, ERC, PDECat  i Súmate han demanat una vegada més el seu alliberament a la plaça Doctor Robert.

Montserrat Puigdemont, Laura Masvidal. Autor: David B.
Montserrat Puigdemont i Laura Masvidal. Autor: David B.

A l’acte hi han participat la dona de Joaquim Forn, Laura Masvidal, la germana de Carles Puigdemont, Montse Puigdemont i un familiar extremeny d’Oriol Junqueras. Masvidal ha agraït “el recolzament de tots perquè així no ens sentim sols”.

“En una trucada de Forn abans de començar l’acte m’ha dit que ja triguem a treure’ls, però que estan bé. Responguem a les amenaces tenyint de groc la mobilització i la cultura”.

La concentració ha seguit amb la intervenció del familiar de Junqueras que ha demanat “la immediata posada en llibertat d’Oriol Junqueras i la resta de presos polítics, el retorn dels exiliats i la restitució de tots els seus drets polítics com a representants electes del poble de Catalunya”.

L’acte s’ha tancat amb la interpretació al violoncel de El cant dels ocells i Els Segadors, de la mà de Martí Càceres, del col·lectiu Músics per la llibertat.

Foto portada: inici de la concentració. Autor: David B.