Mur carrer Onyar. Autor: Cs.

Denuncien el perill del mur del carrer de l’Onyar de Torre-romeu

Reclamen a l’equip de govern les obres per reparar el mur que va començar a cedir i es va apuntalar. Demanen una actuació urgent per sanejar la zona.

La construcció va començar a cedir fa uns anys i el consistori va tallar alguns accessos al tràfic i va col·locar tanques en els voltants al mes d’abril de 2016 (Més info: ‘Talls de trànsit al camí de Torre-romeu’).

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’ajuntament de Sabadell, José Luis Fernández, assegura que “des de llavors, es va apuntalar però encara no s’han realitzat les obres. Els veïns estan preocupats per la seguretat, sobretot perquè els nens es fiquen als voltants amb el consegüent risc”. El portaveu del partit taronja ha denunciat “el perill que comporta el mur del carrer de l’Onyar, per sobre del camí de Torre-romeu i el riu Ripoll”, i ha demanat al govern “una actuació urgent”.

Fernández també ha insistit en l’abandonament i brutícia al carrer de l’Onyar: “el servei de neteja no passa des de fa setmanes, i s’acumulen les restes d’escombraries al costat de senyals i tanques tirades pel terra. És una mostra més de la falta de manteniment i neteja de l’espai públic per part de l’equip de govern”.

Foto portada: Mur del carrer Onyar. Autor: Cedida.