Foto portada: el JEMAD, Miguel Ángel Villaroya.

El JEMAD treu ferro a la polèmica: “les tendes no eren adequades”

El cap de l’Estat Major de la Defensa (JEMAD), Miguel Ángel Villaroya, assegura que el canvi de construcció de l’hospital de campanya de Sabadell s’ha fet “en coordinació” amb el govern català i dona carpetada a la polèmica: “les tendes no eren adequades”. D’aquesta forma el màxim responsable de l’exèrcit ha tret ferro aquest dijous a la polèmica aixecada fa només 24 hores. 

En la roda de premsa diària per informar de l’evolució del Covid-19, Villaroya ha dit que les Forces Armades es van desplaçar dimarts amb material a Sabadell per muntar el centre a la Pista Coberta d’Altetisme després de ser requerits. “Inicialment es van començar a instal·lar tendes però es va veure que no eren adequades al tipus d’espai i, d’acord amb la Generalitat, es va decidir desmuntar i muntar els mateixos mòduls que hi ha, per exemple, a Ifema”, ha manifestat Villarroya.

D’aquesta forma el màxim responsable de l’exèrcit, qui per cert és català, dona per tancada la polèmica i assegura que tot està coordinat malgrat la tempesta política aixecada durant 12 hores.

Foto portada: Villarroya, en una imatge d’arxiu.