El PDeCat manté que les estructures del Passeig incompleixen la normativa

El PDeCat manté que les bastides provisionals que s’han col·locat al Passeig de la plaça Major incompleixen les normes de seguretat, i vol saber si el consistori té una assegurança de responsabilitat civil. Els posconvergents defineixen l’estructura com “senzillament lletja”.

“Es tracta d’una bastida i entenem que ha de complir les normes de seguretat que s’apliquen a qualsevol persona o empresa de la ciutat que instal·li una bastida en espai públic”, interpreta el portaveu municipal de CiU, Carles Rossinyol. Per això, volen saber si hi ha assegurança de responsabilitat civil i quina norma permet muntar una bastida escalable en espai públic.

Les ordenances municipals obliguen a tenir assegurança. Per altra banda, el codi tècnic de la construcció impedeix que les bastides siguin escalables. “No és acceptable que l’Ajuntament no compleixi els mateixos requisits que exigirà a qualsevol empresa o ciutadà”, finalitza Rossinyol.

Fernàndez desmenteix Rossinyol

L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez (ERC), ha respost Rossinyol garantint que els tècnics municipals treballen amb “rigorositat” sempre, segons recullen diversos mitjans.

Foto portada: l’estructura d’ombra, aquest divendres al migdia. Autor: J.d.A.