Foto portada: membres de l'equip de govern, el passat dimecres a les portes del domicili, Joan Ignasi Sànchez. D'esquerra a dreta, Marisol Martínez, l'alcalde Maties Serracant, i Gabriel Fernàndez. Darrera, Juli Fernàndez. Autor: David B.

El PP acusa el govern de Serracant de buscar l’enfrontament amb les forces de seguretat

El portaveu popular a Sabadell, Esteban Gesa, manté que l’equip de govern s’ha sumat a la Generalitat i ha deixat les necessitats de Sabadell fora de les seves prioritats. Aconsella l’executiu que pari l’orella al “silenci dels barris” i no només escolti “les caceroles del Centre”.

“Des que van arribar a l’alcaldia s’han posat a disposició de la causa independentista enlloc de posar-se al servei dels sabadellencs”, diu Gesa. El popular acusa l’executiu municipal d’organitzar una perfomance dimecres a les portes del domicili de l’assessor de Governació Joan Ignasi Sànchez, que va ser detingut durant unes hores per l’organització del referèndum suspès de 1-O.

La intensió era buscar l’enfrontament amb les forces de seguretat i fer-se una foto pel seu perfil de Facebook. Però els va sortir malament ja que no comptaven amb la professionalitat i saber fer dels cossos de Mossos d’Esquadra i Guàrdia Civil”, afegeix Gesa.

De resultes dels fets, el govern va suspendre l’activitat institucional de l’Ajuntament, a parer de Gesa una mostra “d’irresponsabilitat”, ja que queda fora de les prioritats dels veïns: “neteja de la ciutat, manteniment de carrer, el caos circulatori, els tràmits per obrir nous negocis…”. Segons Gesa, “a mesura que es submergeixen més en la voràgine independentista més s’estan allunyant de la ciutat”.

Foto portada: membres de l’equip de govern, el passat dimecres a les portes del domicili, Joan Ignasi Sànchez. D’esquerra a dreta, Marisol Martínez, l’alcalde Maties Serracant, i Gabriel Fernàndez. Darrera, Juli Fernàndez. Autor: David B.