Pol Gibert. Autor: David B.

El PSC demana prudència sobre la recuperació de la caserna

“Som on érem. Tenim i teníem la caserna inscrita al Registre de la Propietat però el Ministeri seguirà dient que tenen l’ús”, avisa el diputat i primer secretari del PSC, Pol Gibert, qui tem que el quatripartit “canta victòria abans d’hora”. Una cosa és la propietat i una altra és la possessió, venen a dir els socialistes.

“Tan de bo sigui com ells diuen i la caserna ja sigui de la ciutat però és evident que el ministeri de l’Interior recorrerà i anirà als tribunals i és molt possible que el contenciós el perdem”, vaticina Gibert. “Tenir la caserna registrada no és suficient per fer-ne ús, que no confonguin a la gent”, manté el diputat i cara visible del PSC de Sabadell.
La Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat dóna la raó a l’Ajuntament: el conveni Bustos-Rubalcaba del 2006 (tres milions d’euros i 10.000 metres quadrats a canvi de la caserna) és nul. Però en cap cas, avisa Gibert, atorga la possessió immediata a l’Ajuntament.

El quatripartit dóna per recuperat l’espai

L’equip de govern ha anunciat aquest divendres que al ple de febrer acordaran prendre “possessió plena i efectiva” dels espais, en paraules del tinent d’alcalde Juli Fernàndez (més info: ‘La Generalitat dóna la raó a l’Ajuntament sobre la caserna‘).

Foto portada: Gibert, en una imatge d’arxiu. Autor: David B.