Foto portada: protesta a les portes del ple. Autor. David B.

Agredida una diputada de Cs a la sortida del ple

La diputada de Ciutadans Laura Vílchez ha rebut el cop d’un encenedor quan sortia aquest dissabte del ple de constitució de l’Ajuntament. Vílchez presentarà denúncia. L’Ajuntament ha condemnat l’agressió i assegura que respecte el dret a manifestació però recorda que no empara cap conducta violenta. 

L’agressió denunciada per Ciutadans s’ha produït a la sortida del ple, quan desenes de persones de col·lectius independentistes que es manifestaven contra la investidura ha insultat alguns dels regidors i acompanyants que han sortit del ple. En aquest moment, els de Cs s’han aturat i s’han encarat amb els concentrats i Vílchez ha rebut el cop d’un encenedor, segons ella mateixa ha precisat a aquest digital. El perfil de Cs de Twitter ha difòs una piulada al respecte.

La comitiva de Cs ha tornat a l’edifici consistorial per l’altra banda i s’ha reunit amb l’Intendent Major de la Policia Municipal, present en el moment de l’enganxada. Posteriorment l’Ajuntament ha condemnat els fets. També ho ha fet el PSC en un comunicat, qualificant “d’intolerables” les intimidacions i agressions.

Foto portada: protesta a les portes del ple. Autor. David B.