Foto portada: Farrés, Berlanga, Fernàndez, Serracant, Ciuró, Hernández, Martínez i Gesa.

Així preparen els candidats el darrer debat de la campanya electoral

Compte enrere per al darrer debat electoral d’aquesta campanya, organitzat per iSabadell, Mola TV, Nació Sabadell i Ràdio Sabadell. Serà aquest dijous a les 19 hores al centre cívic de Can Rull, retransmès en directe pels quatre mitjans per ràdio, televisió i streaming. 

Els partits preparen així el debat, sabent que a 24 hores d’acabar la campanya i 60 de començar les votacions, qualsevol errada es pot pagar a les urnes.

Així preparen el debat els partits

El PSC planteja el debat amb la voluntat de ser “propositius” com “hem vingut fent durant tota la campanya” i plantejant “temes de ciutat”. Així ho explica Eloi Cortés.

El número 6 de Sabadell en Comú, Juan Manuel Martínez, assegura que ells plantegen la campanya “barri a barri”, amb propostes “concretes” que explicaran a un debat que “serà molt important”.

Des d’Esquerra Republicana, Santi Valls, número 5 a la llista, creu que el debat serà “decisiu” i on “clarament la situació està entre dos partits. Un d’esforç i honestedat i un que tornarà al passat més fosc de la ciutat”.

La número 2 de la Crida per Sabadell, Nani Valero, parla “d’energia i ganes” per “seguir transformant la ciutat” ja que “hem posat les bases i hem aturat la màfia”.

Junts per Sabadell promet “enfocar-nos molt en programa, que està molt treballat des de Sabadell i per Sabadell”.

Sergio Salcedo, número 3 de Ciutadans, assegura que estan preparant amb moltíssima “il·lusió”. “Tots els debats són importants però aquest últim segurament serà decisiu i així ho estem preparant. Les qualitats del nostre candidat són molt bones; té bona oratòria i coneix molt bé la ciutat”

Jordi Grané, de 100% Sabadell, parla de les actuals campanyes electorals com moltes “microcampanyes” i en aquest sentit inscriu el debat de dijous amb els indecisos a l’horitzó.

La número 2 del PP, Cuca Santos, avança que “sortiran els errors que ha fet l’actual govern però volem anar en positiu i explicar el major número de propostes i solucions a problemes reals i quotidians”.

Tot sobre el debat d’aquest dijous, aquí: ‘Debat decisiu‘. 

Foto portada: Farrés, Berlanga, Fernàndez, Serracant, Ciuró, Hernández, Martínez i Gesa.