Farrés, amb el cartell. Autor: J.d.A.

Mig centenar de sabadellencs signen un manifest de suport de Marta Farrés

Mig centenar de representants de la societat sabadellenca s’han adherit a un manifest de suporta a la candidata del PSC a l’alcaldia, Marta Farrés. El manifest, titulat El Sabadell que vull, manté la preocupació per la “pèrdua de lideratge” de Sabadell però sosté que la ciutat encara manté “força actius”. 

Els signats demanen treball per la ciutat i creuen que Marta Farrés reuneix les condicions idònies per fer créixer la ciutat. Parlen de “capacitat de lideratge” i programa. Segons ha explicat el PSC, la iniciativa neix de la societat civil per donar suport a una candidatura més enllà de les sigles que la conformen.

Qui signa?

Entre els signants hi ha l’exdiputat del PSC al Congrés, Joan Marcet, l’exdiputat d’Unió a la cambra espanyola i exdelegat a la Generalitat a Madrid Jordi Casas, els exregidors d’ICV Carles Marlés i del PSC Manel Giménez, l’actor Ramón Madaula, l’arquitecte Xavier Sauquet, el doctor Joan Bigorra, director d’Innovació a l’hospital Clínic, l’activista pels drets humans Kingley Lawal, el comerciant i president de Ca n’Oriac Comerç, Miguel Tello, els periodistes Joan Brunet i Rosa Maria Puigserra, l’entrenador del Sabadell Nord Quico Díaz, l’exjugador Jordi Bransuela o el capità arlequinat ( i candidat el PSC a Girona) Ángel Martínez.

Document: consulta aquí el manifest El Sabadell que vull i els seus signants.