ERC #Nousabadell

ERC es defensa i recorda que Fernàndez ha posat el seu càrrec a disposició

Davant el comunicat d’aquest dijous de la Crida per Sabadell, on assenyalava que Esquerra Republicana està obstaculitzant el relleu a l’alcaldia i incomplint els acords, el president de la secció local dels republicans, Pere Farrés, assegura que fins ara cap proposta que s’ha posat sobre la taula ha tingut “l’imprescindible” suport de tots els grups de govern.

ERC es defensa de les acusacions de la Crida  (més info: ‘La Crida acusa ERC de “bloquejar” el canvi d’alcalde‘). El president de la secció local, Pere Farrés, sosté que l’alcalde, Juli Fernàndez, ha posat el seu càrrec a disposició dels quatre grups municipals que donen suport al govern (Unitat pel Canvi, ERC, Crida i Guanyem). Per tant, en aquest sentit consideren que s’ha complert el pacte. Però “a dia d’avui cap de les propostes que s’han posat sobre la taula han tingut l’imprescindible suport de tots els grups del govern”.

De fet, Esquerra segueix mantenint que si UpC, Crida i Guanyem arriben a un acord, ells se sumaran i donaran els seus quatre vots per investir un nou batlle. Però aquest punt no ha arribat fins ara. Mentre Unitat pel Canvi i la Crida volen el relleu, Guanyem s’ha mostrat públicament en contra del relleu a l’alcaldia (més info: ‘Martínez: “no veiem en positiu el canvi d’alcalde‘).

Foto portada: dirigents republicans, amb el diputat Marc Sanglas (esquerra), l’alcalde Fernàndez (al mig) i el president de la secció local, Pere Farrés, a la dreta. Autor: David B.