Fernàndez, el portaveu d'ERC. Autor: David B.

ERC aplaudeix l’ampliació dels llits UCI al Taulí i la creació de l’hospital temporal

Esquerra Republicana Sabadell ha celebrat l’increment dels llits UCI de l’hospital Parc Taulí, així com la posada en marxa de l’hospital temporal Vallès Salut a la pista coberta d’atletisme. El portaveu de la formació local, Gabriel Fernàndez, ha lloat el paper de la consellera de Salut, la republicana Alba Vergés. 

El grup local d’Esquerra Republicana Sabadell ha fet, en paraules del portaveu de la formació, Gabriel Fernàndez, “una valoració molt positiva” de l’increment dels llits UCI del Parc Taulí com de la posada en marxa de l’hospital temporal Vallès Salut a la pista coberta d’atletisme. Aquesta decisió ha estat anunciada recentment per la consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya i companya de partit dels republicans, Alba Vergés.

Fernàndez ha destacat la idea de que, en aquests moments, “qualsevol professional sanitari ha de treballar”, “i ens és igual si treballa per a un hospital públic o privat, per una entitat o per a un ministeri espanyol”, ha continuat. En aquest sentit, el portaveu també ha parlat de l’hospital Parc Taulí.

“Es tracta de reforçar la capacitat del nostre Parc Taulí”, ha explicat. “Una capacitat que ja s’ha pogut incrementar gràcies, en bona part, a l’ampliació d’Urgències impulsada pel govern de transformació“, ha destacat.

La formació també ha aprofitat per tornar a criticar el paper de l’alcaldessa en relació a l’arribada de l’exèrcit, que va fer nit a Castellarnau divendres 27 de març. El portaveu ha demanat a Farrés i als membres del govern que “siguin responsables” i que no repeteixin el que ha qualificat com un “ús propagandístic dels nous dispositius”.

Crítiques al govern espanyol 

Des de la presidència de la secció local d’Esquerra República, el regidor Santi Valls ha apuntat que la decisió del govern espanyol de limitar l’activitat econòmica i els desplaçaments als serveis essencials “arriba amb retard”. Ha lamentat que el govern central “ha trigat dues setmanes a fer el que el govern català i els experts li pregaven que fes” i ha augurat que “els seus efectes reals els començarem a notar d’aquí dues setmanes”.

Foto portada: Gabriel Fernàndez en un Ple Municipal. Autor: David B.