Foto portada: Alsinet, Mira i Larrosa, divendres. Autor: David B.

Es presenta el col·lectiu ‘Tant Sí com No’, per potenciar la participació al referèndum

En les darreres setmanes, van aparèixer en un parell de punts de la ciutat cartells amb el missatge ‘Tant sí com no’, Vota’. Aquest divendres s’han presentat el col·lectiu que els va difondre.

En un acte a la cafeteria de l’Alliance Française, s’ha presentat el col·lectiu Tant Sí com No, de la mà de l’arquitecte, urbaniste i exregidor del PSUC entre 1979 i 1987, Manel Larrosa, l’arquitecta i exmilitant d’ICV Teresa Mira, i Josep Alsinet.

Aquest col·lectiu neix a Sabadell per promoure la participació en el referèndum d’independència català previst pel proper 1 d’octubre. En aquest sentit, faran una cercavila el proper 16 de setembre, formada per quatre columnes “que han de fer evident que tota la ciutat està implicada”, ha assenyalat Mira. Les cercaviles tindran un final conjunt, al parc de Catalunya. Fa algunes setmanes, el col·lectiu va fer la seva primera acció (més info: ‘Apareixen pancartes demanant el vot al referèndum‘).

Foto portada: membres del col·lectiu Tant sí com no penjant la pancartes a Sant Nicolau. Autor: cedida.
Membres del col·lectiu Tant sí com no penjant la pancartes a Sant Nicolau. Autor: cedida.

El grup neix de persones implicades en el Pacte Local pel Dret a Decidir, reconvertit després en el Pacte Local pel Referèndum. La seva principal finalitat, diuen, és promoure la participació al plebiscit, tant dels favorables a la independència com també la dels contraris.

Foto portada: Alsinet, Mira i Larrosa, divendres. Autor: David B.