Esteban Gesa. Autor. David B.

Gesa (PP) denuncia que la crema de contenidors suposa un cost de més de 120.000 euros

El portaveu del Partit Popular de Sabadell, Esteban Gesa, assegura que des del mes de gener fins aquest mes de novembre de 2017 el cost de la crema de contenidors ha estat de 120.674 euros, als que se li han de sumar les 320 hores del servei de dos operaris que puja a 16.000 euros més.

El portaveu del PP ha manifestat que actualment “no hi ha estoc de contenidors” perquè l’empresa concessionària de la neteja, SMATSA, pugui reposar els que es cremen, ja que “només en queden 41 de brossa orgànica i 23 de vidre”. Gesa apunta a que “aquests actes de vandalisme que cada cop són més freqüents es deuen a que l’equip de govern no està fent absolutament res i no està prenent cap mesura al respecte”.

És una vergonya que actualment –després del canvi de model de la Policia Local- només hi hagi dos cotxes de la policia donant voltes a les nits per la ciutat. Hem passat de tenir vuit vehicles a només dos per les nits”.

D’altra banda, Gesa ha explicat que “ara els veïns tenen por a que s’instal·lin contenidors propers a les seves cases. També hem de recordar la quantitat de vehicles que han resultat cremats a causa d’aquests actes vandàlics”.

Millores per la Policia Municipal

El portaveu dels populars ha explicat que portaran al proper ple la petició dels sindicats UGT, Comissions Obreres i el Sindicat de Policies, “per desenvolupar un pla de seguretat a la ciutat, l’ampliació de la plantilla de la Policia Local i els mitjans adequats per poder treballar en condicions”.

Foto portada: Esteban Gesa, aquest dijous. Autor: David B.