ICV critica el suport de l’alcalde Sánchez a Manuel Bustos

  • Considera una “incoherència molt greu” la presència de Sánchez davant dels jutjats dissabte passat.

  • Afirma que aquest comportament demostra que “no camina sol”

El grup municipal d’Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) valora negativament el suport de Joan Carles Sánchez a l’excalcalde Manuel Bustos com una oportunitat perduda per demostra que és l’alcalde de tots i totes.

El grup municipal d’ICV a l’Ajuntament de Sabadell considera que l’alcalde Joan Carles Sánchez “va evidenciar una incoherència molt greu, en donar aquest suport explícit a Manuel Bustos” en donar suport a l’entrada d’aquest als jutjats dissabte passat “tot just estrenava la seva nova responsabilitat com a alcalde de Sabadell”.

La formació ecosocialista valor aquesta fet com “molt greu”, perquè contradiu el seu propi discurs d’investidura, on va assegurar que “caminaria sol” i que “per tant prendré les meves decisions”.

Oportunitat perduda

D’altra banda, recorden que Sánchez va afirmar al mateix discurs que “en política les formes són, sovint, tan importants com el fons”. De manera que “ha perdut l’oportunitat d’evidenciar amb fets, i no només amb paraules, la voluntat de governar la ciutat de manera diferent”, al donar suport a Bustos, imputat per nou delictes contra l’administració pública. Un comportament que “posa de relleu que no camina sol.”

El grup municipal d’ICV creu que Joan Carles Sànchez ha de fer d’alcalde de totes i tots i es pregunta “si anirà a les portes del jutjat cada vegada que un imputat pel cas Mercuri hagi de comparèixer”.

Foto portada:  Carme Garcia a la sortida dels Jutjats de Sabadell el passat dissabte. Autor: David B.