Foto portada: un moment de la Gala, amb Juli Fernàndez interpretant a Sant Josep. Autor: Cedida.

Juli Fernàndez, actor per un dia

L’exalcalde de Sabadell, Juli Fernàndez (ERC), s’ha deixat seduir per la màgia de Els Pastorets fent una aparició en un fragment d’una escena del renovat muntatge nadalenc del teatre Sant Vicenç.

Aquest dissabte al vespre el Centre Sant Vicenç ha dut a terme una Gala del 75è aniversari de la primera representació d’Els Pastorets. La Gala que ha estat conduïda per presentada per Marc Serra i Neus Conesa, ha reconegut als actors que han fet possible el muntatge i ha mostrat els nous decorats de Els Pastorets, que s’han pogut a terme gràcies al micromecenatge.

Per mostrar els nous decorats del muntatge que s’estrenarà aquest dimarts, dia de Sant Esteve, s’han dut a terme petits fragments d’escenes dels renovats Pastorets. Una de les sorpreses de la nit -guardada amb recel pels organitzadors- ha estat, l’aparició en escena, d’un dels personatges convidats a la Gala, Juli Fernàndez, caracteritzat de Sant Josep.

En una piulada, Fernàndez, ha agraït la tasca del Teatre Sant Vicenç i ha deixat la porta oberta a una nova incursió en el món del teatre: “no serà la última” ha manifestat l’exalcalde. Deixarà la política per dedicar-se a la faràndula? Qui sap…

Foto portada: un moment de la Gala, amb Juli Fernàndez interpretant a Sant Josep. Autor: Cedida.