ERC. Autor: David B.

Juli Fernàndez (ERC): “les nostres llibertats estan retallades i en perill”

El número 22 de la llista d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), el vallesà Marc Sanglas, acompanyat de diversos regidors del partit la comarca han manifestat que el proper 21 de desembre “hi ha molt en joc”.

Sanglas ha denunciat davant de l’Escola Nostra Llar de Sabadell “l’estat de setge que estem vivint actualment i les condicions en les que estem desenvolupant aquestes eleccions que són totalment anòmales i que es fan sota una pressió judicial constant”. S’està articulant un front nacional contra l’independentisme

La no sortida de la presó d’Oriol Junqueras és un càstig que es vol fer cap a Esquerra Republicana de Catalunya i per tant és una manera de perjudicar-nos de cara a aquestes eleccions”. Ha afegit que “estem en un moment de molt baixa qualitat democràtica. Hi ha una constant represàlia. Tenim alcaldes imputats, ciutadans imputats o es va contra símbols penjats a les dependències municipals” ha apuntat Sanglas.

Per la seva part Juli Fernàndez, exalcalde de Sabadell i número 79 de la llista d’ERC ha manifestat que “el que farem el proper 21D és decidir si aquells que governen la Generalitat de Catalunya som els republicans o si són aquells que van ordenar que se’ns colpegés davant d’aquesta escola”.

Les nostres llibertats estan retallades i en perill des de fa mesos. No podem fer tot allò que podríem fer en un país totalment lliure, com és expressar als nostres carrers i places una voluntat que és que el nostre país sigui una República”.

Fernàndez ha explicat que “ha estat admesa a tràmit una denúncia d’un ciutadà a l’alcalde de Sabadell Maties Serracant (CUP) i en canvi s’han desestimat les denúncies presentades per ciutadans, com jo mateix, per les agressions rebudes el passat 1 d’octubre a l’Escola Nostra llar”.

Foto portada: regidors d’ERC de la comarca. Autor: David B.