Lluis Perarnau

La Crida confirma que Perarnau serà nou regidor

Tal i com ja havia anunciat iSabadell fa uns dies, Lluis Perarnau serà el nou regidor de la Crida per Sabadell. Substituirà Albert Boada, que deixa l’Ajuntament aquest dijous. Perarnau serà el futur responsable de la Policia Municipal, i de la regidoria de Serveis Municipals.

El regidor de Nova Economia i Serveis Centrals, Albert Boada, deixa l’Ajuntament aquest dijous per motius laborals (més info: ‘Boada renuncia a l’acta de regidor‘). El seu substitut com a regidor a la Crida serà Lluis Perarnau, que va ser el número 11 a la llista l’any 2015. Perarnau treballa com a membre del Personal d’Administració i Serveis de la UAB i és coordinador de l’Entesa per Sabadell i fins ara portaveu de la Crida.

Perarnau entrarà a l’Ajuntament a finals de setembre, quan prengui possessió de la seva acta. La Crida assegura que “els relleus entre les nostres regidores responen al que considerem que hauria de ser normal i habitual, ja que entenem que les regidores són representants de tot un col·lectiu i no ostenten el càrrec per interessos personals”.

Foto portada: Perarnau, en una imatge d’arxiu. Autor: Crida.