Foto portada: Víctor Peña, de Súmate, aquest dimecres. Autor: David B.

Les entitats sobiranistes, convençudes que l’1 d’octubre es podrà votar

Acte de les entitats sobiranistes ANC, Òmnium i Súmate al parc de Catalunya. Es mostren convençudes que, malgrat tot, el proper diumenge es podrà votar al referèndum de l’1 d’octubre, suspès pel Constitucional.

Tant Òmnium com Súmate i l’Assemblea Nacional Catalana mostren la seva confiança en la viabilitat del referèndum que organitza la Generalitat.

No porteu impreses les paperetes de casa. Al col·legi n’hi han d’haver. Hi han de ser. Ens hem de posar a la fila somrient. I si no es pot votar, quedar-nos a la fila, somrient fins que poguem votar. Podríem votar contra molts. Contra els cocainòmans jovenets que volen renovar el país o contra els que pensen que Catalunya sí que és poc. Però no votarem contra ningú sinó per nosaltres. Votarem sobretot per la llibertat”, ha exclamat Antoni Dalmases (ANC).

Per la seva part, Teresa Mira, d’Òmnium, ha proposat fer una “vaga de normalitat” aquest diumenge, malgrat el context en que es produirà el referèndum, suspès i assetjat a nivell logístic, judicial i policial. “Cap llei mai estarà supeditada als nostres drets fonamentals”, ha exclamat.

Dalmases, aquest
Dalmases, aquest dimecres. Autor: David B.

Per part de Súmate, Víctor Peña ha mantingut que “serem un exemple mundial de democràcia” afegint que “els meus avis aniran a votar com milers d’immigrants, fills i nets d’immigrants, que votarem amb agraïment a Catalunya, i un sí pels nostres fills”.

Unes 400 persones han seguit l’acte, finalitzat amb un concert.

Foto portada: Peña, de Súmate. Autor: David B.