Font, Beltran, Figueras, Rossinyol i Renom. Autor: A. Pujadas.

Rossinyol (PDeCat): “a part d’anar a votar, ens haurem de quedar en el col·legi electoral”

El PDeCat creu que tothom que vagi a votar aquest diumenge s’hauria de quedar al col·legi electoral per defensar les urnes durant tot el dia. Rossinyol assegura que “estem convençuts que hi haurà urnes, paperetes i cens”.

A dos dies de la data fixada pel referèndum, l’1 d’octubre, els regidors del PDeCAT de Sabadell asseguren que aquest diumenge es podrà votar. La presidenta local del partit, Mireia Figueras, ha explicat que ha estat una “campanya inusual” i el portaveu del grup municipal, Carles Rossinyol, creu que “Catalunya afronta un dels dies més importants de la seva història”. Rossinyol espera que la jornada sigui “pacífica i tranquil·la”, però malgrat tot creu que caldrà que la ciutadania es mobilitzi durant tot el dia.

La gent ha de tenir molt clar que, a part d’anar a votar, ens haurem de quedar en el col·legi electoral per garantir la seguretat de les urnes durant tota la jornada. Tothom que pugui i el temps que pugui, és important que, a més d’anar a votar, s’estigui allà, s’estigui cuidant aquest bé preuat que són les urnes”, assegura el portaveu i regidor del grup municipal del PDeCAT.

Rossinyol destaca que “la societat civil i el món educatiu s’han bolcat per garantir que els col·legis estiguin oberts” i, per aquest motiu, no té “cap mena de dubte que hi haurà les condicions necessàries perquè es faci la consulta”. El cap de files local del PDeCAT està convençut que si hi ha situacions violentes “no vindran dels ciutadans de Catalunya” i no creu que si hi ha violència vingui per part de la policia “davant tanta gent”.

Foto portada: Font, Beltran, Figueras, Rossinyol i Renom. Autor: A. Pujadas.