Beltran i Rossinyol, en roda de premsa. Autor: A. Pujadas.

Rossinyol (PDeCAT) emplaça al PSC a no “quedar-se en silenci davant de tots aquests excessos”

El portaveu del PDeCAT a l’Ajuntament, Carles Rossinyol, crida al PSC a “no quedar-se en silenci” davant les actuacions del govern espanyol i la Guàrdia Civil en els últims dies. El PDeCAT mostra el seu suport al govern català perquè l’1-0 es pugui votar.

Rossinyol assegura que “el govern del Partit Popular està passant unes línies de no retorn en termes democràtics”. El portaveu local del PDeCAT denuncia que s’entri “en diaris, redaccions, empreses, organismes públics, per perseguir una cosa que inicialment no és delicte”, ja que, segons Rossinyol, fer un referèndum “no és il·legal” perquè es va treure del codi penal. Preguntat pel paper del Partit Socialista de Catalunya, Rossinyol els ha interpel·lat a posicionar-se davant la situació actual.

El PSC no pot quedar-se en silenci davant de tots aquests excessos. La història ho demostra, que moltes vegades hi ha silencis culpables, que són els aliats imprescindibles perquè els totalitarismes tirin endavant. I jo crec que el PSC no voldria passar a la història amb aquest trist paper”, assegura Rossinyol.

El cap de files local del PDeCAT, en roda de premsa aquest divendres amb el regidor Josep Beltran, ha mostrat el seu suport al govern català “en les seves accions destinades a aconseguir que els catalans votem l’1-O”. Els demòcrates condemnen les detencions dels últims dies; mostren el seu suport a l’ajuntament de Sabadell perquè faciliti la votació, i encoratgen “a tots els sabadellencs” a mobilitzar-se “en defensa del nostre país, de la nostra democràcia, i per la independència de Catalunya”.

Foto portada: Beltran i Rossinyol, aquest divendres. Autor: A. Pujadas.