campanya Sí per canviar-ho tot

Sabadell acollirà l’acte central de la campanya ‘Sí per canviar-ho tot’

Aquest dilluns el Racó del Campanar ha acollit la segona assemblea del Comitè de Defensa del Referèndum de Sabadell, dins la campanya Sí per canviar-ho tot.

La primera assemblea oberta es va dur a terme a la plaça de la Creu Alta abans de l’estiu, i aquest dilluns s’ha dut a terme la segona assemblea, que ha tingut com a objectiu explicar el que s’ha dut a terme des del Comitè de campanya i començar a preparar diferents accions i actes a Sabadell.

La trobada d’aquest dimarts ha estat organitzada per la CUP, “però  a Sabadell volem que estigui oberta a d’altres entitats i a persones a títol individual”, ha apuntat el portaveu de la CUP a Sabadell, Víctor López.

Creiem que dins del Sí hi ha molts arguments favorables a una República catalana. Nosaltres apostem per un projecte polític de transformació social d’obrir oportunitats cap a la millora de vida de les persones que viuen en aquest país i entenem la independència com una oportunitat per a la transformació social”, ha explicat López a iSabadell.

La campanya que ha iniciat la CUP a nivell nacional, Sí, viure vol dir prendre partit, tracta diversos eixos: lluita feminista, la lluita ecologista o la lluita pels drets socials.

Sabadell, escenari de l’acte central de campanya

La campanya Sí per canviar-ho tot, té previst la realització d’un acte el proper 9 de setembre a la plaça Doctor Robert. El 22 de setembre es durà a terme l’acte central de la campanya a nivell nacional a la nostra ciutat.

Foto portada: un moment de l’assemblea per la campanya ‘Sí per canviar-ho tot’. Autor: David B.