Foto portada: el president entrant, Santi Valls, i el sortint, Pere Farrés, davant l'AJuntament. Autor: ERC / cedida.

Santi Valls, nou president local d’ERC

El geògraf Santi Valls és el nou president d’Esquerra Republicana de Catalunya a Sabadell, en substitució de Pere Farrés, qui ha renunciat al càrrec després de dos anys.

Segons explica la formació republicana, Farrés deixa la presidència per motius laborals que li impedien dedicar tota l’energia que reclama el partit a la ciutat. Seguirà participant a l’executiva del partit com a vocal.

El nou president serà Santi Valls, fins ara responsable d’Organització de la secció local. Valls, número 7 a la llista d’ERC a les darreres municipals i actualment assessor de la Diputació de Barcelona, agraeix la feina de Farrés i expressa la seva voluntat de continuar amb el pla de treball “en un moment dolç” del partit:

Cal treballar fins a l’última gota de suor per aconseguir guanyar el referèndum de l’1 d’octubre i començar a construir plegats una República amb drets i oportunitats per tothom”, diu Valls.

En clau local, el nou president creu que és “imprescindible” fer costat al govern municipal per continuar “dignificant l’espai públic i garantir els drets de la ciutadania”.

Altres canvis

Fruits dels canvis a l’executiva, ara Mercè Valls serà la responsable d’Organització i Xavi Belmonte, de Política Municipal i de Coordinació de Grups de Suport a l’Executiva.

Foto portada: el president entrant, Santi Valls, i el sortint, Pere Farrés, davant l’AJuntament. Autor: ERC / cedida.