Foto portada: els regidors Guerrero, Rubio, Fernàndez, Serracant, Ferràndiz, Chacon i Ferràndiz. Autor: Ajuntament de Sabadell via Twitter.

Serracant signa un decret d’alcaldia que dóna “ple suport” al referèndum d’independència

L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, ha signat aquest dijous un decret d’alcaldia per donar “ple suport” al referèndum d’independència de Catalunya que s’ha convocat per aquest proper 1 d’octubre. L’Ajuntament ho ha fet públic a Twitter, amb una imatge acompanyat dels regidors independentistes de l’executiu.

Set dels actuals 13 regidors del consistori apareixen en la imatge. Són els quatre d’Esquerra Republicana i els tres que ara mateix té la Crida (Lluis Perarnau, substitut d’Albert Boada, encara no és edil). No hi apareix cap dels quatre d’Unitat pel Canvi, extensió a Sabadell de Catalunya Sí que es  Pot o En comú Podem, ni tampoc els dos de Guanyem Sabadell.

En el decret, el número 9285 d’aquest any 2017, i en exercici de les funcions de “representació”, Serracant dona “ple suport” al referèndum convocat i també a les “previsions que es concreten” a la llei de referèndum aprovada aquest dimecres.

L’executiu local donarà compte del decret durant el proper ple. Així mateix, es farà arribar el decret a les entitats municipalistes i al govern català.

Foto portada: els regidors Guerrero, Rubio, Fernàndez,  Serracant, Ferràndiz, Chacon i Ferràndiz. Autor: Ajuntament de Sabadell via Twitter.