Preparen una acampada per l’amnistia, l’autodeterminació i els drets socials

El Moviment Estudiantil de Sabadell prepara una acampada popular, en principi de 48 hores, a partir de dissabte al migdia a la plaça del Doctor Robert. Així ho han anunciat. L’acampada s’iniciarà amb una manifestació des dels jutjats dissabte al matí. Demanen l’amnistia per als presos del procés, l’autodeterminació per Catalunya i drets socials. 

L’acció començarà dissabte al matí amb una manifestació des dels Jutjats, a l’Eix Macià, fins el Centre, on muntaran el campament i faran un dinar popular. A la tarda hi haurà diverses activitats, que seguiran fins diumenge a la tarda, quan està previst que s’aixequi el campament. El programa és el següent.

La protesta compta amb diverses entitats que hi donen suport com el Centre Social L’Obrera, el col·lectiu Mares i Àvies per la República, Sabadell per la Independència (la secció local de l’Assemblea Nacional Catalana), la Crida per Sabadell, el Comitè de Defensa de la República de Sabadell o Corrent Roig.

Acampada Moviment Estudiantil de Sabadell
Programa de l’acampada per dissabte
Acampada Moviment Estudiantil de Sabadell
Programa de l’acampada per diumenge

Ara fa uns anys que no es fa cap acampada popular a Sabadell. La primavera del 2011, dins el moviment 15-M, llavors més coneguts com dels ‘indignats’ se’n va fer una que va durar setmanes. Durant les retallades també va durar setmanes una acampada dins el vestíbul de l’hospital Parc Taulí per reclamar revertir les retallades i millores laborals per a la plantilla (més info: ‘Acampada Parc Taulí‘). En una línia similar a l’ara proposada, el juny de l’any 2018 un grup de persones vinculades al CDR de Sabadell va ocupar i acampar dins l’edifici consistorial durant un cap de setmana (més info: ‘Ocupació Ajuntament‘).

Foto portada: acampada a la plaça del doctor Robert durant el 15-M. Autor: Kippelboy via Wikimedia Commons.

Comments are closed.