Foto portada: pancartes. Autor: David B.

L’acte ‘Free Forcadell’ es durà a terme dissabte

La campanya Free Forcadell portarà el proper dissabte 15 de setembre a la plaça Doctor Robert la reclamació de l’alliberament dels polítics independentistes presos, especialment el de l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell, i el retorn dels que van marxar a l’estranger. L’acte es barrejaran intervencions polítiques de tot l’àmbit sobiranista amb actuacions musicals i castelleres.

L’acte que estava previst per al passat mes de juliol i que es va suspendre per la pluja, està previst que intervinguin el president del Parlament i successor de Forcadell a la institució, Roger Torrent; els que fossin companys seus a la Mesa de la cambra Lluís M. Corominas i Anna Simó; els exdiputats de JxSí i la CUP Lluís Llach i Mireia Boya; l’exlíder de Podem Catalunya Albano Dante Fachín; el vicepresident d’Òmnium Cultural Marcel Mauri, i la membre dirigent de l’ANC Elisenda Romeu. També hi serà present l’alcalde de Sabadell, Matíes Serracant (Crida per Sabadell), el tinent d’alcalde, Juli Fernández (ERC), i els regidors Marisol Martínez (Guanyem), Ramon Vidal (Podem) i Carles Rossinyol (PDECAT).




La campanya FreeForcadell que té per objectiu “visibilitzar la presidenta Carme Forcadell i reclamar l’alliberament dels presos polítics i el retorn dels exiliats”, i és per això que ha organitzat aquest gran acte a Sabadell pel proper dissabte 15 de setembre. La cita també comptarà amb les actuacions de diversos artistes i músics com Gerard Quintana, Animal, Elèctrica Dharma, Pau Alabajos, Gemma Humet, Titot, Mascarats, Elgio, David Vila i Gabriel Rufián, Sílvia Comes. Els Castellers de Sabadell completen el cartell d’un acte que començarà a les 5 de la tarda a la plaça del Doctor Robert amb l’actuació del grup d’animació infantil La Belluga. L’acte estarà conduït pels actors Joel Joan i Anna Sahún, les comunicadores Sarai Sarroca i Clara Borrell i l’humorista sabadellenc Oriol Cruz.

Foto portada: pancartes amb la cara de Forcadell, durant la Festa Major. Autor: David B.

Comments are closed.