Així argumenta Podem contractar la parella de la regidora Morell com assessor

Mitjançant un llarg fil a la xarxa social Twitter, la direcció local de Podem a Sabadell defensa que la contractació de Juanjo Cáceres com assessor del govern es deu a criteris professionals i no personals. Cáceres és la parella de la regidora de Podemos a l’Ajuntament, Marta Morell. La Comissió d’Ètica Pública de l’Ajuntament haurà d’estudiar el seu cas (més info: ‘Nomenar la parella de Morell com assessor vulnera el codi ètic, diu Cs‘).

Cáceres és diplomat en Empresarials per la Universitat Oberta de Catalunya, llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona i doctor per la mateixa matèria per la UB l’any 2006. A més, té un Màster en Investigació d’Empreses, Finances i Assegurances que va obtenir l’any 2012. Porta 20 anys com a investigador social. Ha fet nombrosos estudis al voltant de la memòria històrica, el feminisme o la participació. El partit lila defensa el seu perfil des de Twitter.


Fins a 13 piulades, en un sol fil, donant explicacions.

“Té experiència acreditable en les àrees associades a la tinenta d’alcaldessa Marta Morell, particularment memòria històrica, gènere, participació i nouvinguts/des, i és un expert reconegut en l’estudi de la relació entre alimentació i societat”, defensa el partit lila.

Va fer un treball conjunt sobre memòria històrica, La memoria de la escasez alimentaria en la Barcelona de la posguerra (1939-1953). També sobre els comportaments alimentaris de dones en situació de precarietat, o un de similar sobre els canvis en l’alimentació de dones nouvingudes. En l’àmbit de la participació, l’estudi Democràcia i participació: el paper dels coneixements i la informació en la generació de la participació política ciutadana. A més és consultor de la Universitat Oberta de Catalunya. 




Podem defensa que tots els tècnics que han designat tenen formació universitària i que la seva designació ha estat validada pel Consell Ciutadà Municipal de Podem. Asseguren que “oferim a #Sabadell el millor que tenim en benefici de la nostra ciutat”. Cáceres, a més, és responsable de Finances de Podem a Catalunya. Per la seva feina a Sabadell cobrarà prop de 50.000 euros anuals bruts.

Foto portada: la portaveu municipal de Podem i tinent d’alcaldessa Marta Morell. Autor: David B. 

Comments are closed.