Josep Ayuso, aquest dijous. Autor: David B.

Ajornada la declaració judicial de Josep Ayuso

  • El jutge ha pres aquesta decisió atenent les peticions de la defensa.

  • Previsiblement en els propers dies es dictarà nova data per les declaracions.

Josep Ayuso, portaveu del grup municipal socialista i Maite Morao, aleshores cap d’Urbanisme de l’ajuntament de Sabadell, havien de declarar aquest dimecres com a imputats per les presumptes irregularitats detectades a Ca n’Alzina i denunciades per l’Entesa per Sabadell.

El jutjat número 4 de Sabadell ha resolt suspendre les declaracions previstes per demà 6 d’abril, on havien de comparèixer com a imputats (ara investigats) Josep Ayuso, i Maite Morao pels presumptes delictes contra l’ordenació del territori i prevaricació. El jutge ha pres aquesta decisió després d’atendre les peticions de les seves defenses. Previsiblement, en els propers dies, dictarà una nova data per les declaracions després de resoldre les al·legacions presentades per la defensa.

Valoració d’Entesa

L’Entesa per Sabadell, que va iniciar amb les seves denúncies aquest procés judicial, considera que la suspensió de les declaracions “respon a l’estratègia de les defenses d’anar obstruint i dilatant el procés d’instrucció del sumari”. D’altra banda, atribueixen aquesta actuació de la defensa a la “pretensió d’excloure l’Entesa per Sabadell de l’acusació particular”.

Des d’aquesta formació s’assegura que continuaran treballant “per arribar fins al final d’aquest procés, que ha de dirimir les responsabilitats d’haver comès i deixat cometre les greus irregularitats a la finca de Ca n’Alzina”. En aquest sentit, confien que el jutge dicti ben aviat una nova data per les declaracions.

Foto portada: Josep Ayuso en una imatge d’arxiu: Autor: David B.

Comments are closed.