L’activista veïnal Antonio Ontiveros, nou portaveu de Podem a Sabadell

Podem s’ha reconstituït a nivell orgànic en els darrers mesos. Antonio Ontiveros és el nou portaveu del partit a la ciutat mentre que la tinenta d’alcaldessa Marta Morell és la veu del partit a l’Ajuntament i al govern municipal. El partit lila ha presentat aquest divendres Ontiveros, vinculat a l’Associació de Veïns de l’Eixample. 

Marta Morell va haver de deixar la secretaria general del partit a la ciutat a mitjans de l’any 2020 quan va començar la reorganització del partit, instada pel procés de Vistalegre III. Des d’aquell moment s’han impulsat canvis interns als cercles (a Sabadell n’hi ha dos, el de la Concòrdia, i el Decano). Un cop reconstituïts els cercles, es van escollir els representants dels cercles locals a un nou òrgan: el Consell de Cercles, que vindria a ser la nova direcció del partit. I finalment escollir un portaveu del partit a la ciutat, que serà Antonio Ontiveros, vinculat al cercle de la Concòrdia, número 3 de Morell a les municipals de l’any 2019, i està vinculat a l‘Associació de Veïns de l’Eixample.“Un referent a nivell veïnal”, segons Morell.

Ontiveros va presentar la candidatura per ser el portaveu de la formació, i ha guanyat per vots a la candidatura de Maria Antònia Pérez. Segons els estatuts del partit, el seu mandat serà d’un any com a mínim. Les seves funcions són “exercir la representació pública i institucional de Podem al municipi, coordinant les activitats i assegurant la coherència del discurs i la coordinació amb Podem a nivell autonòmic i estatal”. Ontiveros vol reforçar el partit des dels barris.

“El partit ha de dedicar-se a fer-se fort i créixer començant pels barris. Sabadell és una ciutat de barris, les necessitats i la lluita són als barris”, ha assegurat aquest divendres.

A més, el partit lila ha obert un local a l’avinguda de la Concòrdia, que serà un lloc de trobada amb la ciutadania “quan les condicions de la pandèmia ens ho permetin”, segons ha dit Morell. “Som el partit de referència a l’espai del canvi a la ciutat”, ha insistit Morell.

Foto portada: Marta Morell i Antonio Ontiveros, aquest divendres. Autor: David B. 

Comments are closed.