Pintada seu PP Sabadell

Apareixen pintades acusant el PP de “feixistes”

Aquest dilluns han aparegut diverses taques de pintura vermella als vidres de la seu del Partit Popular de Sabadell i pintades a la façana de l’edifici del carrer Àngel Guimerà on es podia llegir ‘PP feixistes’. La pintada estava signada per Arran. Aquest dilluns a la tarda ja estaven esborrades.

El portaveu del Partit Popular de Sabadell, Esteban Gesa ha manifestat que “amb tot aquest tipus d’agressions contra el nostre partit i contra la nostra llibertat no aconseguiran acovardir-nos, tot just al contrari. Ens fan refermar en les nostres conviccions i en el nostre discurs. Actes com aquests encara ens fan ser més forts. Ni ells ni ningú ens farà callar ni canviarà la nostra forma de pensar”.

Els que han fet la pintada són aquesta gentussa dels cadells de la CUP, d‘Arran. Probablement són els mateixos que es dediquen a cremar contenidors per les nits, els que promouen els altercats a les manifestacions, els que sempre amenacen i els que van amb el rostre tapat perquè són uns covards. I a sobre ens costen molts diners als ciutadans de Sabadell”, ha assegurat Gesa a iSabadell.

Gesa ha apuntat que “jo els diria que els feixistes són ells, ja que són els que van a ocupar les seus dels partits democràtics i que intenten acovardir i coaccionar”.

Aquesta escòria, perquè no te un altre nom, no deixen de ser persones inadaptades que no accepten que hi hagi pensaments diferents als seus i crec que no tenen cabuda en la nostra societat absolutament democràtica. Ells sabran el què fan o deixen de fer”.

El regidor del Partit Popular ha demanat a l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez que “no sigui presoner d’aquest tipus de gent, ja que aquests covards pertanyen a les joventuts de l’equip de govern. Gesa ha advertit també al president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont i al vicepresident de la Generalitat, Oriol Jonqueras, “que no es deixin segrestar per la CUP en el Parlament de Catalunya”. I ha apuntat que “les urnes posaran a cadascú al seu lloc”.

Esteban Gesa ha explicat que el Partit Popular de Sabadell ha interposat una denuncia a Arran davant els Mossos d’Esquadra, pels fets ocorreguts aquesta matinada.

Arran reivindica “l’acció” contra el PP 

Per la seva part, Arran reivindica “l’acció” contra la seu del PP d’aquest dilluns.

Hem atacat la seu per visualitzar qui són realment els feixistes -ja poc encoberts-, i més després de les declaracions fetes per part de militants del PP front l’okupació a la seu de Barcelona. Ens sembla paradoxal que un partit com el PP, símbol de la dreta més rància de l’Estat Espanyol, ens titlli a nosaltres d’antidemòcrates i de feixistes pel fet de reivindicar un dret bàsic en qualsevol democràcia: el dret a decidir, el dret de votar. Deixem clar que l’única escòria són els que impedeixen la llibertat del poble a escollir el seu futur.

Així mateix, es desvinculen de la crema de contenidors a Sabadell, com els acusa Gesa, i recorden que no són la joventut de la CUP malgrat que hi tenen àmplies coincidències. Arran manté que “l’autodeterminació de qualsevol poble no es pot negar” i mantenen que “posarem les urnes al carrer i guanyarem”.

Foto portada: pintada a la façana de la seu del Partit Popular. Autor: Cedida.

Comments are closed.