Arrimadas (Cs): “sortirem a guanyar a Sabadell”

  • La líder de Cs visita les instal·lacions de la cooperativa d’inclusió social CIPO, a Sant Julià. 
  • Arrimadas defineix a Torra com “d’irresponsable” i de poc creïbles les crítiques del govern central a l’independentisme.

La líder de Ciutadans al Parlament, Inés Arrimadas, ha visitat aquest matí les instal·lacions de la cooperativa CIPO a Sabadell. A la sortida, ha atès els mitjans i ha assegurat que “sortirem a guanyar” les municipals a Sabadell, tal com ja van fer “amb molta diferència” en les eleccions autonòmiques del 21 de desembre. 

“La primera força política de Catalunya volem guanyar a Sabadell, perquè Sabadell mereix un govern que estigui per tota la ciutadania. Hem vist com els darrers anys han estat més pendents del procés que de resoldre els problemes de la ciutadania de Sabadell”, insisteix Arrimadas.




En plana catalana, ha assegurat que l’actual govern català no dóna la importància que mereix a les persones amb discapacitat, més de mig milió a Catalunya. Per a explicar-ho ha assegurat que el mateix dia que les forces independentistes van rebutjar crear una comissió al Parlament sobre discapacitat van impulsar-ne una per estudiar els efectes de l’aplicació de l’article 155. “Som el partit que més propostes fem sobre les persones amb discapacitat”, ha assegurat.

Els PGE no poden estar en mans dels independentistes

Preguntada per l’actualitat política, ha mantingut que el govern espanyol està en mans de l’independentisme, i considera negatiu que es negociïn els Pressupostos Generals de l’Estat amb forces que “no creuen en aquest Estat, en aquest país, en la igualtat entre espanyols perquè quan pitjor li van les coses a Espanya millor per als partits independentistes. És el principal problema”. D’altra banda, també ha destacat que “som l’únic país d’Europa on els pressupostos es negocien a la presó amb una persona que ha intentat trencar el país”. En aquest sentit, ha demanat que es convoquin eleccions generals. “El govern d’Espanya no pot tenir com a socis els que gasten diners per parlar malament d’Espanya al món com porten dècades fent. No és creïble si després es fan els sorpresos”, ha seguit en referència a les paraules ara del ministre d’Afers Exteriors, Josep Borell. Arrimadas també ha qualificat al president de la Generalitat “d’irresponsable” per tornar a dir a membres dels CDR que “apretin”.

Foto portada: Inés Arrimadas, líder de Ciutadans. Autor: Cs.

Comments are closed.