Foto portada: piulada de Josep Ayuso, aquest dimarts.

Ayuso (PSC) retreu a Pedro Sánchez el suport a la Policia i la Guàrdia Civil

El portaveu municipal del PSC a l’Ajuntament, Josep Ayuso, ha retret aquest dimarts al secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, la seva solidaritat amb la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, “assetjades” segons Sánchez pels fets de l’1-O.

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha assegurat a través de Twitter que “és intolerable l’assetjament que estan patint els qui vetllen per la nostra seguretat. Tota la nostra solidaritat amb la Policia i la Guàrdia Civil”.

Malgrat que Ayuso és una persona de partit, i es defineix com disciplinat, el portaveu socialista a Sabadell ha contestat en públic Sánchez recordant-li les polèmiques actuacions policials, entre ells, la de Sabadell.

En pocs minuts, el comentari d’Ayuso ha rebut diversos retuits i m’agrades a Twitter. Ayuso i la resta de regidors socialistes de Sabadell van participar aquest dilluns en els 15 minuts de protesta contra l’actuació policial que es van convocar a l’Ajuntament.

Foto portada: Pedro Sánchez, a la dreta, a Sabadell, el juny de 2014. Autor: J.d.A.
Pedro Sánchez, a la dreta, a Sabadell, el juny de 2014. Ayuso, al mig. Autor: J.d.A.

Casualment, el portaveu socialista a Sabadell, membre del Comitè Federal del PSOE, ha donat suport a Pedro Sánchez en les dues eleccions primàries que ha guanyat, primer contra Eduardo Madina i després contra Susana Díaz.

Foto portada: piulada de Josep Ayuso, aquest dimarts. 

Comments are closed.