Foto portada: Bosch, Ayuso i un restaurador. Autor: PSC / cedida.

Ayuso (PSC) vol situar Sabadell com a pol de turisme de negocis, esportiu i cultural

El candidat del PSC a les eleccions municipals Josep Ayuso vol potenciar el turisme a Sabadell. Creu que la ciutat pot esdevenir un pol d’atracció en quant al turisme de reunions, l’esportiu i el cultural. Proposa crear una Oficina de Dinamització Turística.

L’actual tinent d’alcalde de Presidència assegura que cal incrementar el “turisme de qualitat durant tot l’any”. Així proposa centrar-se en l’anomenat turisme de reunions o negocis, el turisme esportiu i també en la cultura.

Volem que el turisme sigui un motor econòmic a Sabadell. Tenim propostes de millora per ajudar als comerços, restaurants, hotels, empreses d’oci i serveis, que es centralitzaran en aquesta oficina”, ha assegurat en un compromís electoral.

Els socialistes mantenen que Sabadell acull durant tot l’any trobades, jornades, fòrums, congressos, fires, seminaris, campionats esportius i esdeveniments culturals suficients per atraure més visitants.

L’oficina assessoraria els organitzadors d’esdeveniments per exemple en l’elecció dels espais o els serveis necessaris per les seves trobades, per exemple en activitats per completar la reunió, que anomenen after the meeting’. Es volen potenciar visites i rutes a la carta. També es posaria en marxa un web turístic per facilitar la visita a Sabadell, tant pel que fa als preparatius com a l’estada.

Foto portada: l’actual regidor de Comerç, Carles Bosch, Josep Ayuso, i un restaurador. Autor: PSC / cedida. 

3 Comments