El regidor Francesc Baró, responsable d’organització comarcal de Junts per Catalunya

  • El regidor juntaire, excoordinador local de l’ANC, serà el número 2 comarcal del partit de Puigdemont. 
  • La portaveu de Junts a l’Ajuntament, Lourdes Ciuró, també serà present a l’executiva comarcal juntaire. 

Els sabadellencs Lourdes Ciuró i Francesc Baró han estat escollits com a membres de la nova executiva comarcal de Junts, el partit liderat per Carles Puigdemont des de Waterloo (Bèlgica). Els dos sabadellencs són regidors a Sabadell. Segons Junts, Sabadell agafa un pes “rellevant” a la direcció vallesana de Junts per Catalunya. Agafa pes especialment Baró, qui serà número 2 del partit de Puigdemont a l’executiva comarcal. 

Segons Junts, tant Ciuró com Baró han estat dels candidats més votats del Vallès Occidental en les eleccions telemàtiques per escollir els càrrecs territorials de la nova formació independentista. S’ha aprovat també el reglament intern per a les primàries a través de les quals s’escolliran els candidats a les eleccions autonòmiques previstes pel proper 14 de febrer.

Al Vallès Occidental, la candidatura escollida està encapçalada pel primer tinent d’alcalde de Sant Llorenç Savall Pere Canadell. El sabadellenc Francesc Baró serà el secretari d’Organització, el que és considera com a número 2 del partit. La portaveu municipal de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, col·laborarà en l’àmbit del món local.

L’executiva comarcal de Junts es completa amb Pau Castellví (Castellar del Vallès) com a coordinador adjunt, Esther Alòs (Sant Cugat del Vallès) com a responsable de política municipal, Montserrat Sánchez (Montcada i Reixac) com a responsable d’afiliats i com a membres de l’executiva han estat elegits Marc Costa (Cerdanyola), Pere Rifà (Sant Llorenç Savall), Esther Font (Castellar del Vallès), Albert López (Sant Quirze del Vallès) i Núria Fernández (Sant Cugat del Vallès),a més de Lourdes Ciuró (Sabadell).

Qui és Francesc Baró?

Durant bona part de l’anomenat procés sobiranista, Francesc Baró va ser coordinador de Sabadell per la Independència, la secció local de l’Assemblea Nacional Catalana. També va ser escollit membre del Secretariat Nacional de l’ANC. De cara a les eleccions municipals de l’any 2019, va ser el número 2 de Lourdes Ciuró a les llistes de Junts per Sabadell. Des del mes de juny de 2019 és regidor a l’ajuntament de Sabadell.

Foto portada: Francesc Baró, en un acte polític de Junts per Sabadell. Autor: David B. 

Comments are closed.