Monge i Bosch. Autor: A. Pujadas.

Monge i Bosch critiquen l’elecció de Serracant com a alcalde

  • Els regidors no adscrits consideren que Serracant no hauria de ser alcalde.

  • Suspenen la gestió del govern transcorreguts dos anys de legislatura.

Els regidors Lluís Monge i Carles Bosch fan un balanç negatiu dels primers dos anys del govern quadripartit, que qualifiquen de suspens. Consideren que la ciutat està pitjor que quan el nou govern en va agafar les regnes.

Carles Bosch espera que la proposta de Juli Fernàndez de fer alcalde a Maties Serracant “no sigui la final, perquè entenem que una persona imputada no vesteix per a ser alcalde de la nostra ciutat”; una valoració que comparteix Lluís Monge. Els dos regidors no adscrits creuen que entre els 27 regidors del plenari local “hi pot haver una proposta més vàlida” per a ocupar l’alcaldia (més info: ‘Fernàndez confirma que Maties Serracant serà el nou alcalde‘).

Si tu has dit que un imputat ha d’estar fora de l’ajuntament, si tu estàs imputat, n’has d’estar fora. I no ens valen cortines de fum. El tràfic d’influències pot ser per a afavorir a un amic teu perquè guanyi diners o perquè tingui un recurs; es tracta d’influències igual”, assegura Monge (més info: ‘cas Cal Balsach‘).

En referència a la tensió que ha generat el debat sobre el relleu a l’alcaldia, dubten que al govern, “si no s’entenen entre ells, puguin fer el mínim per a fer avançar aquesta ciutat”. A hores d’ara, segons Monge, Sabadell “està tocada de mort des de [l’esclat del cas] Mercuri” (més info: ‘cas Mercuri‘).

Berlanga, positiu

El regidor Lluís Monge considera que dins el govern quatripartit hi ha diferents maneres d’encarar la participació ciutadana. Al seu parer, “els projectes que ha engegat el senyor Berlanga (UpC) són molt més orientats en un projecte de ciutat i han estat molt més participatius per a millorar Sabadell”. En contrast, segons Monge, a la Crida per Sabadell “entenen la participació com un jo vinc, t’ho explico, i si t’agrada bé i si no també”.

Un suspens “molt deficient”

Tant Carles Bosch com Lluís Monge comparteixen la nota que posen al govern en aquests primers dos anys de mandat, un suspens, per una gestió “molt deficient”, segons Monge. Les regidories que surten més malparades de l’avaluació dels regidors són Cultura, Urbanisme i Espai Públic. Finalment, segons Bosch i Monge a la ciutat li falta un projecte engrescador de futur.

Foto portada: Monge i Bosch, aquest dijous. Autor: A. Pujadas.

Comments are closed.