Bustos, a la salida del juzgado. Autor: David B.

Bustos assegura que és innocent a les portes dels Jutjats

  • L’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, preveu una declaració llarga.

  • Escenes de molta tensió entre simpatitzants i detractors de Bustos.

L’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, ha parlat aquest diumenge a la tarda abans de declarar davant el Fiscal Anticorrupció i el titular del jutjat número 1 de Sabadell. Bustos està imputat pel cas Mercuri. Ha vaticinat una llarga declaració i ha assegurat que és innocent.

Bustos ha reiterat la seva innocència. Ha dit que venia carregat de papers i documents per aclarir-ho tot i ha mostrat la seva disposició a aclarir els fets. “Mai he cobrat cap comissió ni tinc res a veure amb cap trama de corrupció”, ha assegurat acompanyat pel seu advocat, Cristóbal Martell.

Bustos tanca el torn de declaracions de diumenge, que ha estat iniciat pel cap de la Policia Municipal, Josep Miquel Duran, el coordinador d’Espai Públic, Xavi Izquierdo. Després han parlat quatre persones més.

Alta tensió

Un centenar de militants i simpatitzants socialistes s’han concentrat per donar suport Bustos davant la seva declaració. D’altra banda, a escassos metros una vintena de detractors de l’alcalde han fet el mateix, cridant contra la seva persona. Un cop Bustos ha entrat, s’han produit escenes d’alta tensió entre els dos grups, que han estat a punt d’anar més enllà del terreny de les paraules.

Comments are closed.